×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

VEILIG WINKELEN

            

Winkeleninheeten.nl doet er alles aan om een ​​veilige online winkelervaring te creëren. Om uw gemoedsrust te garanderen, gebruiken wij geavanceerde beveiligingstechnologieën met behulp van de meest vertrouwde serviceproviders in de branche. Onze lidmaatschappen met PayPal en de meest vertrouwde koerierservices van de branche, waaronder UPS, FedEx en USPS, tonen onze toewijding om onze klanten en onze reputatie als bedrijf te beschermen.

            

NORTON SECURE

            

Elke dag wordt Winkeleninheeten.nl getest om er zeker van te zijn dat deze voldoet aan de strenge normen van de 'Norton Secure' beveiligingsscan, zoals aangegeven door de Norton Secure-markering die op onze site wordt weergegeven. Deze beschermingsmaatregel helpt u bij het beschermen van uw financiële informatie tegen hackers, adware, spyware, spam en andere kwaadwillende activiteiten. Norton-scans in meerdere stappen worden uitgevoerd door het grootste online beveiligingsbedrijf ter wereld en bieden een krachtige beveiligingslaag voor meer dan 250.000 websites in meer dan 70 landen.

            

BETALINGSBEVEILIGING

            

We accepteren momenteel Visa, MasterCard en American Express creditcardbetalingen van de meeste locaties wereldwijd. Betalen met een creditcard of bankpas is veilig, gemakkelijk en handig op de site.

            

We ondernemen alle stappen om de persoonlijke informatie van onze klanten te beschermen tegen verlies, misbruik en wijziging. We maken gebruik van coderingstechnologie bij het ontvangen en overdragen van uw persoonlijke gegevens op onze site. Alle informatie die u verstrekt, is beveiligd met Secure Sockets Layer (SSL) -coderingstechnologie. Wij gebruiken SSL-technologie om te voorkomen dat uw informatie wordt onderschept en gelezen terwijl deze via internet wordt verzonden. Bovendien wordt onze site dagelijks getest.

            

VERZEKERDE VERZENDING

            

Nadat uw bestelling is verwerkt en verzonden, sturen we u een bevestigingsmail over de trackingnummers. wij maken gebruik van de meest vertrouwde koerierservices van de branche, waaronder UPS, FedEx en USPS, om ervoor te zorgen dat uw pakket snel en veilig wordt afgeleverd. We verzekeren elk pakket voor de volledige aankoopwaarde totdat de ontvanger tekent voor bezorging, zodat u tijdens de verzending volledig gemoedsrust zult hebben.