×

Registratie

Profielinformatie

Login account

of login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Retourneren en ruilen

Bedankt voor het winkelen voor ons. Onze online shop biedt een uniek mode-product van onze onafhankelijke ontwerpers, terug door materiaal van hoge kwaliteit en betrouwbare productie. Onze leden van het QA-team inspecteren elk product vóór verpakking om de maximale klantentevredenheid te garanderen.

Retour- en ruilbeleid

-Koop kan worden geretourneerd of geruild binnen 30 dagen na de geleverde datum.
-Items moeten ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking met alle originele labels zijn, zorg ervoor dat alle artikelen in de verpakking intact zijn! Als dat niet het geval is, is de koper verantwoordelijk voor alle gemaakte kosten en wordt er geen restitutie verleend.
Koper is verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending en alle gerelateerde kosten. Voor onze zilveren, gouden en platina-leden komt u mogelijk in aanmerking voor ons programma voor terugbetaling van retourkosten. Raadpleeg ons ledencentrum voor gedetailleerde informatie.

Aankoop komt niet in aanmerking voor retourzending

-Definitieve verkoopartikelen komen niet in aanmerking voor teruggave of omruiling.
-U moet ons een e-mail sturen met een afbeelding van het probleem / defect nadat u het retour- / ruilverzoek online hebt ingediend.

Snelle terugbetaling:

Stuur de geretourneerde aankoop in de originele verpakking met het originele etiket terug naar ons retourcentrum. We zullen uw oorspronkelijke betaalmethode binnen een week terugbetalen.