×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Algemene Voorwaarden

Welkom bij www.winkeleninheeten.nl!
De algemene voorwaarden voor het gebruik van www.winkeleninheeten.nl en alle bijbehorende services worden beschreven in deze Overeenkomst (de 'Overeenkomst').
Toegang tot, browsen of anderszins gebruik van de site geeft aan dat u akkoord gaat met alle bepalingen en voorwaarden. Lees deze overeenkomst aandachtig voordat u doorgaat. Winkeleninheeten.nl behoudt zich het recht voor om alle voorwaarden en bepalingen van deze website op elk gewenst moment te wijzigen.
Onder deze Overeenkomst worden de betalingsverwerkingsservices voor de goederen en services die op deze website zijn gekocht, afhankelijk van het type betaalmethode gebruikt om de goederen en diensten te kopen. Deze voorwaarden worden beheerst door EU-wetgeving, zonder rekening te houden met conflicterende wettelijke bepalingen.

Winkeleninheeten behoudt zich het recht voor om deze verklaring in de reikwijdte van de wet uit te leggen en heeft het recht deze verklaring op elk moment te wijzigen.                          

Orderacceptatie

            

Houd er rekening mee dat er bepaalde bestellingen kunnen zijn die we niet kunnen accepteren en moeten annuleren.
Wanneer u een aankoop doet, gaat u ermee akkoord dat het risico van verliesoverdrachten van Winkeleninheeten aan u van de moment dat we uw bestelling aan de koerier leveren. U draagt ​​alle gerelateerde aansprakelijkheden en risico's tijdens het transport door derden van uw bestelling.
Als u geen producten hebt ontvangen, neem dan contact met ons op en wij zullen het door u bestelde product opnieuw verzenden nadat we enkele details hebben bevestigd.

                         

Prijzen in verschillende valuta

            

De prijs van producten die worden verkocht door Winkeleninheeten.nl is gebaseerd op cijfers die zijn berekend in Amerikaanse dollars (US $). Prijzen weergegeven in andere valuta worden geconverteerd vanuit Amerikaanse dollars volgens de meest actuele conversiepercentages. Aanduidingen van valuta op de Site, anders dan op de individuele productpagina, zijn mogelijk niet de meest recente. Gebieden op de Site waar niet-Amerikaanse coupures van valuta onnauwkeurig kunnen zijn, omvatten, maar zijn niet beperkt tot, promotiebanners, promotiepagina's en informatie op productcategoriepagina's. De prijs die op een afzonderlijke productpagina wordt weergegeven, ongeacht de valutadenominatie, is de huidige prijs die u moet betalen aan Winkeleninheeten.nl, met uitzondering van verzendkosten.

Gebruik van Winkeleninheeten:

            

U verklaart en garandeert dat u ten minste 16 jaar oud bent of de Site bezoekt onder toezicht van uw ouders of voogd. U bent als enige verantwoordelijk voor alle toegang tot en gebruik van deze site door iedereen die het wachtwoord en de identificatie gebruikt die oorspronkelijk aan u zijn toegewezen, ongeacht of u toestemming hebt gegeven voor dergelijke toegang tot en gebruik van deze site.
Kennisgeving:
Winkeleninheeten.nl kan vanuit verschillende magazijnen worden verzonden. Voor bestellingen met meer dan een artikel, kunnen we uw bestelling naar eigen goeddunken splitsen in verschillende pakketten op basis van voorraadniveaus. Bedankt voor uw begrip.

                         

Accountverantwoordelijkheid

            

Met uitzondering van Winkeleninheeten fouten, bent u verantwoordelijk voor alle acties van uw account, inclusief, maar niet beperkt tot, het online ondertekenen van verschillende overeenkomsten, het plaatsen, het kopen van goederen en diensten en het onthullen van informatie .

                         

Routine onderhoudsinstructies.

            

Als u vindt dat ongeautoriseerd gebruik van uw account om zich aan te melden bij het platform Winkeleninheeten of een andere situatie waardoor uw account wordt gestolen of verloren gaat, raden we u aan ons onmiddellijk op de hoogte te stellen voor verwerking. U begrijpt dat elke actie die wordt ondernomen door Winkeleninheeten een redelijke hoeveelheid tijd in beslag neemt en Winkeleninheeten actie op uw verzoek mogelijk niet in staat is de vorming of uitbreiding van de gevolgen van inbreuk. Winkeleninheeten is niet aansprakelijk tenzij Winkeleninheeten een wettelijke fout maakt.

                         

Recensies en opmerkingen

            

Tenzij anders vermeld elders in deze Overeenkomst of op de site, alles wat u indient of plaatst in Winkeleninheeten.nl, inclusief maar niet beperkt tot ideeën, knowhow, technieken, vragen, recensies, opmerkingen, en suggesties (gezamenlijk "Inzendingen") zullen als niet-vertrouwelijk en niet-eigendomsrechtelijk worden behandeld, en door in te dienen of te plaatsen, stemt u ermee in onherroepelijk de toegang en alle intellectuele-eigendomsrechten die daarmee verband houden (met uitzondering van de morele rechten zoals het auteursrecht) aan { {customVar code=STORE_NAME}} kosteloos en Winkeleninheeten.nl heeft rechtenvrije gebruiksrechten.
U mag geen vals e-mailadres gebruiken, zich voordoen als iemand anders dan uzelf, of anders Winkeleninheeten.nl of derden misleiden met betrekking tot de herkomst van inzendingen of inhoud. Winkeleninheeten.nl kan, maar is niet verplicht om Inzendingen (inclusief opmerkingen of recensies) voor welke reden dan ook te verwijderen of bewerken.
Alle tekst, afbeeldingen, foto's of andere afbeeldingen, knoppictogrammen, audioclips, logo's, slogans, handelsnamen of woordsoftware en andere inhoud op de website van Winkeleninheeten.nl (gezamenlijk 'Inhoud'), behoort uitsluitend toe aan Winkeleninheeten.nl of de juiste contentleveranciers. Alle rechten die niet uitdrukkelijk worden verleend, zijn gereserveerd door Winkeleninheeten.nl. Overtreders worden vervolgd voor de volle omvang van de wet.

Links

            

Deze site bevat mogelijk links naar andere sites op internet die eigendom zijn van en worden beheerd door derden. U erkent dat Winkeleninheeten.nl niet verantwoordelijk is voor de werking van of inhoud die zich op of via een dergelijke site bevindt.